liefde op het eerste gezicht

Ceremonieverhaal: Liefde op het eerste gezicht

Een ceremonieverhaal:

liefde op het eerste gezicht

Haar verhaal:

ceremonieverhaal liefde op het eerste gezicht

Daar stond ze dan, aan de zijlijn tussen de supporters,
het resultaat van een wekelijkse gewoonte, haar, door haar ouders, met de paplepel ingegeven.
Wanneer het peloton aan haar ogen voorbij scheurt weet ze even niet wat ze ziet: een prachtig paar geschoren benen, blinkend van de olie trekken haar aandacht.
Dit laatste zet haar aan het denken: waren die er eerder ook al bij geweest? Waarom had ze deze nu nog nooit opgemerkt. Vanaf dan is haar nieuwsgierigheid gewekt en wanneer ze ,bij de volgende ronde, een blik op het gezicht van de jongen werpt, wat haar een knipoog oplevert, is ze verkocht. De start van een uniek ceremonieverhaal: liefde op het eerste gezicht!

 

Zijn verhaal:

zijn verhaal

Het zweet loopt hem van het gezicht. Vandaag heeft hij goede benen, hij voelt het. Er staat iets groots te gebeuren, dit wordt zijn dag!


Wanneer hij even de concentratie op zijn voorgangers achterwiel verliest en richting parcours kijkt valt zijn blik op een super mooi meisje.
Zijn voeten gaan meteen net dat ietsje harder op de pedalen duwen. De adrenaline giert door zijn benen en ronde per rond probeert haar sneller terug te zien. Wanneer hun blikken elkaar kruisen werpt hij haar een knipoog toe en hoopt dat deze goed zal aankomen.
Ja, hij heeft zijn muze gevonden!

Wordt dit de aanzet voor een uniek ceremonieverhaal, liefde op het eerste gezicht?

 

Zij

Vandaag trekt ze, gewapend Met 1 missie voor ogen: die wonderbaarlijke mooie benen op haar lens vastleggen, trekt ze de deur achter zich dicht.

Snel zoekt ze een zo strategisch mogelijke positie uit, stelt haar lens in en telt af.

Het gejoel in de verte komt dichterbij: ze zijn in aantocht!
Vlinders stoeien in haar buik maar haar concentratie is hoog;
Daar komt hij al….. ooh, verdorie… net nu ze er helemaal klaar voor is blijkt hij aan de andere kant van de straat te rijden.

 

Hij

Vandaag voelt zijn fiets als een veertje. 1 trap met zijn vliegende benen en hij raakt verder dan hij ooit heeft kunnen dromen.
Maar, ondanks dit alles, gaat het hem nog niet snel genoeg. Waar zou ze ditmaal staan? De vraag spookt nog maar net door zijn hoofd wanneer hij haar ziet. Verdorie ze staat aan de verkeerde kant. Hij is er zeker van: ze heeft haar foto niet hebben kunnen maken.
Meteen neemt een volgende gedachten bezit van zijn hoofd. Zou hij haar zijn plagerige kantje  leren kennen of zou ze hier niet voor te vinden zijn?
Tja, eigenlijk moet ze hem maar nemen zoals hij is.

Hij is er zeker van: ditmaal zal ze natuurlijk een plekje aan de overkant uitzoeken. Zou hij het wagen? Durft hij het aan???

 

Zij

Ditmaal is het haar beurt om indruk te maken. Haar mooiste jurk, de perfecte make up en een kapsel dat fantastisch oogt: ze is er klaar voor. Tijd om zich richting bal te begeven.

Hij

Wat is ze een pracht van een meisje. En die mooie jurk? Wat zet die haar fantastische figuur perfect in de schijnwerpers.

Oooh neen, die nonchalante zwaai die haar haren achterover laat slaan is de druppel; hij heeft zijn hart verloren. Dit is liefde op het eerste gezicht!

Geschiedenis wordt geschreven:

2 parcours smelten samen tot 1 duo rit. Een heuse tocht met afwisselend een tijdrit, dan weer een training met regelmaat een lange afstandsparcour. Dit alles echter met 1 constante: hij en zij, samen.

De geboorte van een uniek ceremonieverhaal: liefde op het eerste gezicht.

 

Zin in meer ceremonieverhalen? Je leest ze hier:

https://www.ladyhill.be/portfolio-item/

 

Originele ideeën voor een leuke huwelijksdag?

https://bruiloftinspiratie.nl/50-ideeen-voor-een-originele-bruiloft/

 

 

No Comments
Post a Comment