Wie is Lady Hill

Wie is Lady hill en wie zijn haar collega’s?

Wie is Lady Hill?

Heel mijn leven is gevuld met creativiteit.
Het begon met de opstart van een muziekband “ So we meet again” waarbij we, in tegenstelling tot de vele bands met vaste playlist, het idee “muziek op verzoek ” uitwerkten.
De vele succesvolle acts, gebracht door mijn echtgenoot Wim, leidden ons naar de muzikale bingo, de jabbedabbedoe en Het Collectief Geheugen.
Toen mijn dochter in het huwelijksbootje stapte maakte, bedachten we de persoonlijke huwelijksplechtigheid, dat een einde maakte aan vieringen met standaard teksten en gedichten.
Al snel werd het succes van deze persoonlijke aanpak doorgetrokken naar een  afscheid, een uniek welkomstfeest en een jubileum vol mooie herinneringen.
Waar dit zal eindigen?
Niemand die het weet maar zo lang ik er voldoening uit haal, hoop ik dat het lijstje eindeloos mag zijn.
Hilde
geboorten, lentefeest en hernieuwing trouwgeloften

Lady Hill’s team

U kan altijd op ons rekenen, want Lady Hill staat er niet alleen voor…

wie is lady hill
Wim

animator

verzorgt de animatie bij muzikale bingo, jabbedabbedoe en het collectief geheugen en voorziet technische ondersteuning bij de huwelijken.

wie is lady hill
Sandra

Ceremoniespreker en zangeres

zangeres bij 'So we meet' - schrijven en brengen van ceremonies

wie is lady hill
Ruddy

Muzikant

keyboardspeler bij ``so we meet again`` en technische ondersteuning bij huwelijken.

Yann ceremonie spreker hulp huwelijk trouw
Yann

Technische ondersteuning bij huwelijken of animatie.

Benieuwd naar

wat  wij allemaal

voor jullie kunnen doen?

ontdek het hier

 https://www.ladyhill.be/voor-elk-moment-in-je-leven/

van huwelijksspreker tot afscheidsspreker
Trouwceremonie

Geen standaard teksten of gedichten maar een ceremonie helemaal op uw maat. Aan de hand van jullie inbreng en die van jullie contactpersonen werken wij een volledig verhaal uit. Wedden dat je, over elkaar, nog dingen te weten komt die je nog niet wist? Natuurlijk blijft alles ook voor jullie een verrassing. En zo zorgen wij ervoor dat jullie ja-woord een onvergetelijk moment wordt.

van huwelijksspreker tot afscheidsspreker
Begrafenissen

Elke persoon is uniek en zo hoort een afscheid ook te zijn. Met veel liefde zorgen wij voor een plechtigheid waarin we terugblikken op alle mooie, maar soms ook minder mooie, momenten in het leven van de overledene. Doordat wij voldoende tijd vrij maken, voor u en uw familie,kunnen wij ervoor zorgen dat uw geliefde het afscheid krijgt dat hij of zij verdient.

kinderentertainment op elk moment
Kindergrime en ballonplooien

Lady Hill en Wim toveren met hun leuke ballonnen en kindergrime op elk kindergezichtje een glimlach.

volwassen entertainment op elk moment
Entertainment voor volwassenen

Ben je, als vereniging, op zoek naar eens iets anders dan live muziek? Boek dan zeker eens onze muzikale bingo, jabbedabbedoe of het collectief geheugen. Allen staan zij garant voor een leuke combinatie tussen muziek en entertainment tegen een betaalbare prijs. Wedden dat u, net zoals vele anderen, verslaafd raakt?

volwessenentertainment op elk moment
Muziekband 'So we meet again'

Zangeressen Hilde en Sandra brengen, samen met keyboardman Ruddy, muziek op maat van het publiek. Geen enkel optreden is hetzelfde daar de mensen, uit onze playlist, zelf de liedjes kiezen die ze willen horen. Succes verzekerd.

live muziek animatie verenigingen show
Livemuziek tijdens trouwceremonie

Geef aan jouw huwelijksceremonie net dat tikkeltje meer met onze live muziek. Hilde, Sandra en Ruddy brengen met veel plezier de door jullie gekozen liedjes. Een uniek moment op jullie viering.