Lady Hill’s volwassen entertainment

Lady Hill’s volwassen entertainment 

volwassen entertainment op elk moment
Muzikale bingo

Een spel dat muziek en entertainment perfect met elkaar in balans brengt. Hoe? Cijfers op een bingokaart worden liedjes. Stilte wordt meezingen. Een massa prijzen worden drie kleine attenties. Opletten wordt lachen om de verschillende typetjes. De bingoroutine wordt een muzikale bingoverslaving. Wegens het grote succes en het regelmatig boeken van dit spel, ontwierpen we al vier verschillende variaties, zodat u telkens een nieuwe show krijgt te zien.

animatie verenigingen muzikale bingo entertainment evenementen
Jabbedabbedoe

Denkt u dat kwissen saai is en en enkel voor bollebozen? Dan heeft u nooit Lady Hill's Jabbedabbedoe meegemaakt. Deze kwis is voor iedereen toegankelijk. De vragen worden door de personages zelf gesteld. Wij doen met deze jabbedabbedoe onze leuze eer aan. ``Lachen is belangrijker dan winnen!``

Het Collectief Geheugen

Met Het Collectief Geheugen graven we in jullie herinneringen. Die ene TV-tune klinkt je bekend in de oren, maar hoe heette het programma ook al weer? Welk typetje hoorde bij welke serie? Met dit nieuwe spel keren we terug naar onze TV- en filmgeschiedenis en frissen we ons Collectief Geheugen op. Deuntjes worden afgewisseld met bekende quotes en vergane glorie wordt hersteld.

volwessenentertainment op elk moment
Live muziek 'So we meet again'

'So we meet again' zijn twee zangeressen en één keyboardman en brengen muziek op maat. Omdat het niet altijd eenvoudig is om muziek te brengen voor een divers publiek, geeft 'So we meet again' het publiek de mogelijkheid zélf het programma te kiezen. Dat doen ze uit een playlist van meer dan 300 nummers, dat op tafel wordt gelegd. Aan de hand van deze keuze stelt 'So we meet again' het perfect avondvullende programma samen. Een optreden van deze live muziekband is dus nooit het zelfde. Wedde, dat 'we'll meet again'?

live muziek animatie verenigingen show
Muziek tijdens de trouwceremonie of een ander event

Geef net dat tikkeltje meer aan uw ceremonie of feest met een vleugje live muziek. Hilde en Sandra brengen samen met Keyboardspeler Ruddy de door u gekozen nummer live gezongen.

vragen kennismakingsgesprek, offerte contact
Meer info? Vrijblijvend kennismakingsgesprek? Wij zijn er voor jou.

Op zoek naar de prijzen voor

Lady Hill’s volwassen entertainment ?

Je vindt ze hier:

https://www.ladyhill.be/onze-prijzen-voor-onze-verschillende-diensten/