trouwen in de regen

Trouwen in de regen. Misschien toch wel leuker dan je dacht.

Trouwen in de regen.

trouwen in de regen
trouwen in de regen

Iedereen hoopt dat, op zijn trouwdag, de zon zal stralen.Maar wat als je genoodzaakt bent om te trouwen in de regen?

Als we echter eerlijk zijn dan moeten we toegeven dat de kans dat de zon schijnt of dat het regent op je huwelijksdag 50/50 is.

Beter dan ervan uit te gaan dat het goed weer zal zijn is dan ook, erop voorbereid zijn dat het wel eens kan gaan regenen.

Wanneer je op trouwen in de regen voorbereid bent dan zal dit een hoop stress wegnemen en kom je al zeker niet voor onaangename verrassingen te staan.

Probeer het slechte weer niet hardnekkig buiten te sluiten, maar zie het romantische potentieel van regenbuien in.

Bij elk nadeel hoort zeker en vast een voordeel.

Laten we even kijken:

1.Je droomde van een mooie receptie buiten?

Een locatie met grote ramen of -ideaal- een plastieken tent geven je een gezellig cocoon gevoel en leuke optische spelingen in geval van regen.

trouwen in de regen


trouwen in de regen

 

2.  Bang dat je kapsel niet meer om aan te zien zal zijn na een regenbui?

Gelukkig bestaan er ook mooie coupes die juist om natte, verfrommelde lokken vragen. Speels, handig én ultra sexy. Laat je inspireren!

trouwen in de regen
trouwen in de regen

 

3. Wat met de foto’s bij trouwen in de regen?

Boek een fotograaf die met pijpenstelen om kan gaan en geniet achteraf van je originele huwelijksbeelden.

Zo kun je geweldige weerspiegeling-foto’s maken in de plassen en kan de regen zorgen voor een mooie achtergrond. De echt stoere stellen kunnen, wanneer de bruiloft bijna afgelopen is kan je zelfs nog even stampen in de plassen of dansen in de regen. Schoenen uit en gaan! EEN GARANTIE VOOR ORIGINELE FOTO’s.

trouwen in de regen

trouwen in de regen

trouwen in de regen


4. De kus bij trouwen in de regen.

Nu ben je klaar voor een échte filmkus in de regen! Talloze sterren zij je al voorgegaan: Audrey Hepburn en George Peppard in ‘Breakfast at Tiffany’s’, Rachel McAdams en Ryan Gosling in ‘The Notebook’ of zelfs Kirsten Dunst en Tobey Maguire in ‘Spider-Man’.

kus in de regen


5. Je decoratie kan niet tegen trouwen in de regen?

Onderschat de decoratieve waarde van een paraplu niet. Het ding beschermt je tegen de regen, maar blijkt ook ideaal als verlichting of vrolijke slinger.

trouwen in de regen


6.Wat met je dure schoenen? Die worden vast nat en vies?

Vergeet de traditionele witte pumps en ga voor een stevig paar regenlaarzen, super cool onder je bruidsjurk.

trouwen in de regen


7. uniek aandenken aan je huwelijk:

vang de druppels van je huwelijksdag op in een tijdcapsule en geef ze aan je gasten als aandenken. Wedden dat ze nog nooit zo iets origineels gekregen hebben?

 

Nog een paar voordelen van trouwen in de regen:

  • Geluk:

Wist je dat regen op je bruiloft (volgens sommige) gelukt brengt! De Italianen zijn dol op het gezegde ‘Sposa Bagnata, Sposa Fortunata’ wat betekent: natte bruid, gelukkige bruid’.

Daarnaast zegt het hindoeïsme ook; hoe meer regen op je trouwdag, hoe gelukkiger het huwelijk. Dus mocht het regenen op je trouwdag, bekijk het dan van de zonnige kant.

    .  Bruidsbloemen gaan langer mee

In de regen gaan de bruidsbloemen die buiten staan een stuk langer mee. Bovendien is een close-up van een bloem met druppels op de bladeren een romantisch gezicht. Ook de bloemen binnen profiteren van een regenachtige dag. De luchtvochtigheid is hoger en de temperatuur is lager, dus ook al staan ze niet in de directe regen, ze profiteren er wel van. En dat is te zien!

   .   Hoe uniek is een regenboog op je bruiloft niet?

Wist je dat er eigenlijk altijd een dubbele regenboog ontstaat bij regen en zonneschijn? Het is er nooit ééntje, ook al zie je de tweede vaak maar heel vaag. Een regenboog is niet alleen magisch, maar ook heel romantisch, vooral als jullie ermee op de foto staan! Daarnaast geeft regen en een regenboog geluk.

  • Veel minder last van allergieën:

Ook is een beetje regen een geschenk uit de hemel (letterlijk!) voor degenen die lijden aan hooikoorts. Je hebt een stuk minder last van je allergie als alles bevochtigd is en dat is wel zo lekker ademhalen.

 

Wees nu eerlijk:

Zou jij niet hopen op een vleugje regen op je huwelijksdag voor net dat beetje meer “uniek gevoel” ?

 

Benieuwd naar hoe wij jouw mooie dag nog aanvullen met een persoonlijke ceremonie?

Ontdek het hier: https://www.ladyhill.be/trouwceremonie-werkwijze/

No Comments
Post a Comment