huwelijksceremonie

Een perfecte ceremonie? Hier vind je een aantal tips.

 

de perfecte ceremonie

Een perfecte ceremonie, ontdek onze tips!

 

1. Bij een perfecte ceremonie kijkt het koppel de mensen aan!

een perfecte ceremonie

 

Vele bruidsjurken hebben een fantastische mooie ruguitsnijding. Ik vind ze ook mooi en dan nog extra mooie met een rugketting maar alleen: die ruguitsnijding is niet het enige wat wij, als toeschouwer, willen zien tijdens jullie ceremonie.

Ga, voor een perfecte ceremonie, dus aub niet zitten met je rug naar je gasten toe, kijk ze aan! Probeer om voor je ceremonie uit te zoeken hoe je kan zitten zodat je gasten jouw gezicht en dat van je partner ook zeker te zien krijgen.

En voor jezelf: als je je lievelingsfilm bekijkt van op de laatste rij in een bioscoop of liggend op de schoot van je lief op de bank, dat is een hele andere ervaring, toch?

Kijk ook even naar de achtergrond, waar jullie plaats zullen nemen. Is deze mooi genoeg? Jullie fotograaf zal namelijk veel foto’s hiermee maken. Is er geen optie voor een mooie achtergrond dan is een flowerwall misschien wel een oplossing.

Hier vind je alvast een aantal ideetjes: https://www.pinterest.com/pin/119626933837624679/

Zorg ervoor dat jij de emoties kan aflezen van het gezicht van jullie familie en vrienden want dat is de magie van het huwelijk: de indruk die jij achterlaat bij anderen.

 

2. ceremonieboekje

de perfecte ceremonie

Opteer, voor een perfecte ceremonie, liever niet voor ceremonieboekjes met uitgeschreven teksten. Het zou dan wel eens kunnen dat iedereen daar dan met zijn neus in zit en jij enkel de cover van je ceremonieboekje in 50-voud te zien krijgt.

Wil je toch graag dat jouw gasten een beetje mee kunnen volgen? Misschien is een tijdslijn met foto’s of trefwoorden dan wel een leuk idee.

Deze tijdslijn kan je ook vooraan plaatsen en de foto’s door jouw ouders of getuigen er, op het juiste moment, laten op plakken.

Verder zullen de mensen, die een heel stuk voor de ceremonie aanwezig zijn, het grootste stuk reeds gelezen hebben waardoor het verrassingseffect ook alweer verdwenen is.

Vieren met elkaar is ook vieren met elkaar! Toch?

 

3. gsm gebruik bij een perfecte ceremonie:

de perfecte ceremonie

 

Niets is vervelender voor een fotograaf dan het publiek te moeten fotograferen met allen een schermpje voor de neus.

 

Heb jij zelf nog tips om een ceremonie perfect te maken? Geef ze ons gerust door!

 

Ben jij nog op zoek naar een ceremoniespreker? Misschien is onze werkwijze wel helemaal datgene wat jij zoekt!

https://www.ladyhill.be/trouwceremonie-werkwijze/

 

No Comments
Post a Comment